Peri Parfumeri


Peri Parfümeri denilince akla mistik, enfes çiçek kokuları, ünlü markaların orijinal tasarım tester şişeleri geliyor. Peri Parfümeri’nin web sayfasında yüzlerce parfümü kullanıcılarına mis kokulu kampanyaları dur durak bilmiyor. İnstagram sayfasında tanınmış yüzlerin Peri Parfümeri’den alışveriş yaptığını görünce, eminim kulağa daha da cazip geliyor. Peri Parfümeri’nin kullanıcılarına sunduğu  Christian Dior’un J’adore, bayan parfümleri arasında egzotik kokuların en bilinenlerinden. 

Biraz sofistike, çiçekler, biraz meyvemsi ve ortaya çıkan enfes bir parfüm. Üst notalarda manolyanın benzersizliği, şeftali, armut, bergamot, mandalina, kavun, orta notalarda ise yasemin kokusunun nazlı, narin ve duru kokusu, gülün kendinden emin duruşu ile çevresine yaydığı o mis kokusu ile leylağın eşsizliği, menekşe, orkide, erik, sümbül, frezya, alt notalarda ise sedir, karadut, vanilya ve misk ile büyülüyor. 1999 yılında piyasaya sürülen bu parfüm, günümüzde de en çok aranan parfümler listesinde. 

Peri Parfümeri  orijinal Yunan amforası tasarımlı şişesi ile tester parfümü, kullanıcılarına hem perakende, hem de toptan olarak sunuyor. Kargo ücreti de yok. Bir parfümde en olması gereken özellikleri taşıyan Chiristian Dior’un aşk adlı Jadore parfümün yaratıcı François Demachy bir buket çiçek olarak da adlandırıyor parfümünü ve diyor ki ‘’kadından sonra yaratılmış en ilahi şey çiçeklerdir’. Bu sözlerle  ilhamını çiçeklerden aldığını göstermiştir. Parfümünde kullandığı gülleri Türkiye ve Yunanistan’dan toplatmış, menekşeler Fransa’dan, orkide ise Afrika orkidesidir. Özel günler için bir kadına verilecek bu parfümü Peri Parfümeri’de hem ucuza hem de orijinal testerı ile bulma imkanınız var. Erkekler için hediye parfüm düşünüyorsanız Peri Parfümeri sizler için bunu da düşünmüş. Dior Sauvage EDT, erkekler için özel olarak yapılmış parfüm, uluslararası şöhrete sahip.  Peri Parfümeri’de orijinal tester parfümün odunsu kokusu ile gizemli, soğuk ve erkeksi kokusu var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Peri Parfüm Hakkında

Peri Parfüm En Sevilenler