Erkeklere Parfüm


Erkekler için parfüm seçmek oldukça zordur. Özellikle hediye almak istiyorsanız, hangi tip kokulardan hoşlandığını bilmeniz gerekli. Tabii parfüm alırken size yardımcı olmak bir de Peri 

Parfümeri gibi işinde uzman, orijinal testerler sunan bir işletme gerekiyor. Peri Parfümeri’ de sevgiliniz, arkadaşınız veya eşiniz için seçebileceğiniz bir çok erkek parfümü var. Örneğin şehvetli ve karizmatik bir parfüm kokusu tercih ediyorsanız, Carolina Herrera 212 Sexy Men sizin için uygun bir seçim olacaktır. Üst notalarında mandalin, kakule, biber; orta notalarda vanilya ve misk maskulen ve seksi kokusu, hediye edeceğiniz kişiyi mutlu edecektir. Veya Christian Dior Fahreniet, orijinal testerı ile mükemmel bir erkek parfüm. Notalarında styrax, deri ve miskle birleşen menekşe yaprağı, hanımeli, notaları parfüme bir ayrıcalık kazandırmış. İlk çıktığında dünyada inanılmaz ölçüde satış rakamlarına ulaşan Fahreniet Peri Parfümeri’ de sizi bekliyor. 

Orijinal kırmızı, sarı, siyah renkli şişesi ile en iyi erkek kokularından biri olma özelliğini taşıyor.  Peri Parfümeri’de birbirinden enfes kokular var ki; kararsız kalmanız gayet doğal. Ben unisex parfüm alayım ve eşimle birlikte kullanayım diyorsanız, Memo İrish Leather efsanevi parfümünü tercih edebilirsiniz. Peri Parfümerinin kataloğunda yer alan bu unisex koku sizleri İrlanda’ya götürecek. Aromatik fresh, baharatlı, deri olarak sunulan parfüm hafif tatlımsı, elegan bir parfüm. 

Orijinal şık şişe tasarımı da İrlanda’dan esintiler taşıyor. Dünyanın ilk unisex parfümü olan Commes Des Gargons stil sahibi kişiler için ideal bir seçim. Bu büyülü parfümü, Peri Parfümeri kullanıcılarına indirimli sunuyor. Peri Parfümeri perakende ve toptan satış yapan bir firma. Web sitesinin haricinde sosyal medyada da hizmet veriyor. Parfümler ücretsiz kargo ile en geç iki günde kullanıcıda oluyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Peri Parfüm Hakkında

Peri Parfumeri

Peri Parfüm En Sevilenler